...
Логин
Пароль
Зарегистрироваться
После регистрации на сайте вам будет доступно отслеживание состояния заказов, личный кабинет и другие новые возможности

Состав майонеза

22.02.2021

У складі майонезу два головні інгредієнти – рослинна олія та яєчний жовток.

У складі майонезу два головні інгредієнти – рослинна олія та яєчний жовток. Якщо серед інгредієнтів вибраного вами продукту немає яєчного жовтка, яєць чи яєчного порошку, перед вами не майонез, а майонезний соус – інший продукт.

Рослинна олія у складі майонезу може бути будь-якою – соняшниковою, кукурудзяною, оливковою, соєвою. Головне – воно має бути рафінованим та дезодорованим.

Торгова марка «ЖирновЪ» обрала для виробництва майонезу «Провансаль» 60% – 74% жирності олії українських виробників. Це формує неповторний смак, запах та консистенцію даного продукту.

Також ТМ «ЖирновЪ» при виготовленні майонезу «Провансаль» 60% – 74% використовує тільки натуральні курячі жовтки, роблячи смак і колір майонезу відмінним.

Якісний майонез, що складається з натуральних продуктів, не тільки зробить ваші страви виразними, але й принесе користь організму.

Багато хто любить майонез і додає його в перші страви, подає з пельменями, заправляє салати, просто намазує на хліб і бутерброди, він незамінний на пікніках. Майонези ТМ «ЖирновЪ» «Провансаль» 60% – 74% будуть прекрасним доповненням до столу і зроблять ваше життя смачнішим!

X